2023-05-24
咁样啦,我系去咗黄大仙嘅寿司郎食嘢,,但系真系好失望,佢啲食物质素下降咗好多。首先就系啲吞拿鱼,中腹质素咁差,仲话大切左,完全唔觉大左,仲要一啲油花都冇,有边个会信你中腹?仲要我叫左职员换返碟正常嘅出黎, 点知都系咁,真系好失望。而啲松叶蟹军舰卷就只有好少啲蟹肉,大大话话由开第一间店到依家,食左差唔多十次。最伤心嘅系啲葱碎吞拿鱼,咁平嘅货肉量竟然只有以前嘅一半,当d客你水鱼?朋友佢地都话黄大仙寿司郎嘅食物质素下降咗好多,可能系因为生意做得好,所以唔再注重食物质素,但系我觉得唔系咁啦,只要系顾客嘅选择,食物质素就应该系至关重要嘅。如果质素下降,就会影响到食客嘅用餐体验,令人失望。不过,除咗食物质素之外,黄大仙寿司郎嘅服务质素都几好,职员嘅态度好好,服务迅速,都好有礼貌。不过,如果食物质素唔够好,都会影响到整体用餐体验。总括而言,我好失望呀,因为以前嚟呢到食嘢都几好,而家质素变差咗好多,好失望。以后唔会想再去。