初初台湾洪瑞珍热潮卷起既时侯,系唔吸引我既,因为我心谂3文治可以有几好食呀?但之后第1次系台湾食既时侯仲好记得个种震撼既感觉,点解3文治都可以咁好味,仲即刻encore左份。最深刻系佢个面包既口感,超软熟,系我未试过同唯1食过咁有空气感既方包,其2就系佢个美乃滋好特别好好味,而且系口腔入面好抢focus,我意思系美乃滋味道会盖过面包。所以香港开左,,趁今日weekend我住港岛都特登揸车入去食,仲1次过买左7份(招牌芝士$20同满汉$22),1来我好大期望,同埋佢又做紧买6送1既优惠,食用期可以放入雪柜3日。我急不及待即刻拆黎食,评价系我对3文治一如既往既观感,系1份普通3文治,但价钱1d都唔普通,份量偏小,面包唔系台湾个种软熟,比生命面包还差,而且面包味道好重,盖过美乃滋同食唔出馅料味道,因为蛋同火腿已经好薄,我大感失望,揸返车出去比3位朋友食亦有同感。如果无食过台湾既,呢份系中上既3文治全因个美乃滋搭救但如果呢个价钱就1次就够啦,性价比唔高。但我地唔会将佢打冷宫住,望有待改善食到台湾味道洪瑞珍。

但我地唔会将佢打冷宫住,望有待改善食到台湾味道洪瑞珍。
招牌火腿
满汉