2018-02-08
同朋友约咗食饭,谂住揾间静小小嘅可以好好倾计叙旧,响book位app见到呢间,再睇下食评都唔错,就决定食呢间啦首先位置唔难揾,地铁站一上来过条马路就到,同层有几间餐厅装修得几fancy嘅,显得依间好朴素,差少少以为自己去错地方一入门口就见到一具骷髅装饰吓咗一下,再睇翻全店有啲暗,我谂应该系配合返,但同个名好唔衬啰我book咗6点半,但6点8先上到去,全间餐厅冇人,以为自己包场添。可能因为位置比较隐蔽,手机收唔到讯号,更有一种去咗二度空间嘅感觉,店内墙身海洋生物3D图,唔知店主系咪好钟意鲨鱼呢?同朋友叫咗两个主食同一款小食,作为黑松露控嘅我,当然要返个risotto 啦。朋友就叫咗夏威夷薄饼同黑椒蜜糖鸡翼个Resotto真心好食,饭唔会过软有咬口,黑松露味好出,仲响碟边贴心咁放在芝士粉,啱晒朋友啲懒鬼薄饼就有啲失望,Pizza得四吋,剩系得千岛酱同蕃茄,连菠萝都冇,十级唔抵食。鸡翼不过不失,黑椒味重,有少少盖过蜜糖嘅味道卖相4/5口感4/5味道3/5番食率 3/5
鸡翼不过不失,黑椒味重,有少少盖过蜜糖嘅味道
卖相4/5
口感4/5