2020-11-08 1754 浏览
Join 咗迪士尼嘅买二送一优惠之后最近嘅晚餐地点就系东涌啦 之前经过见到环境好chill 已经好想试所以今次要系东涌dinner 就直接拣咗oolaa 啦由于我地都唔系好肚饿 所以三个人order咗1个starter 同两个main course 🥄Wide Mushroom Risotto好浓黑松露味饭粒口感都好好 又唔似平时意大利饭中间好硬🍴Spicy Chicken Quesadilla 鸡味香而且Juicy 个饼皮keep 到干身Sour Cream & avocado 酱都好好食👍🏽🍕Pepperoni pizza好浓茄汁味但辣肉肠唔够辣个pizza 底朋友话似急冻返屋企整返热果种pizza😂好韧唔够松呢间嘅pizza 就真系唔太推荐🤪由于我地都接近9点先order, 餐厅其实都系得几枱,上菜好快,大概10分钟就上哂👍🏻本身好钟意落地玻璃餐厅,环境好chill 一直播好轻快嘅歌,侍应都好nice 同有礼貌另外餐厅无加一,可以满意先比tips✨

之前经过见到环境好chill 已经好想试

个pizza 底朋友话似急冻返屋企整返热果种pizza😂
好韧唔够松
呢间嘅pizza 就真系唔太推荐🤪
Pepperoni

另外餐厅无加一,可以满意先比tips✨

Wide Mushroom Risotto
Spicy Chicken Quesadilla