2023-01-17 896 浏览
今次系第二次写呢度嘅食评,因为太常去,所以都冇试过影相。今日收工一个人行过嚟食,终于记得影相😂呢度个套餐餐牌,入面主要都系基本食物,好多比较印度式嘅嘢都系要单点先食到,好似poori包,Malai Kopta 芝士球,不过今日冇叫。惊食唔晒😵‍💫今次叫左个牛油香料扁豆,配芝士烤饼。扁豆整得几好食,唔洗配饭或饼就咁食都可以,感觉似扁豆汤。如果喜欢食豆可以试吓。另外个芝士烤饼都唔差,佢同套餐𠮶块唔同,但系唔系好觉有芝士味🤔之后就系印度奶茶,唔系好清楚一杯好嘅印度奶茶系点,之前去过尖沙咀𠮶啲正宗嘅印度餐厅饮过,香料比较浓,呢间啲印度奶茶味道就比较淡,唔知系自己调味定系用即冲包。🤔或者要自己揾日去深水埗买包手作印度奶茶冲嚟饮下先知道系点。😂

今次叫左个牛油香料扁豆,配芝士烤饼。

2023-01-16