2024-01-29
我喺哩度重新定义迷你嘅份量,呢个迷你都太足料啦🤣睇著自选套餐餐牌因为上面写咗系迷你丼饭/乌冬,我俾五色海鲜丼吸引住,惊唔够食仲专登加点咗饺子同寿司,没霖到咁大碗,饭足份量大,我仲半价换咗杯饮品,先9蚊劲抵🤩另一个点咗玫瑰盐牛扒套餐,加埋玫瑰盐几好食,粉色嘅盐睇著超有食欲,寿司姜都系足量咁俾😍点咗两份另外嘅寿司同日式炸饺子,口味都ok,不过要话抵都系套餐,分量满满,值得一试!毕竟除咗主食,仲配有海草、味噌汤,呢味噌汤都系抵一提,饮紧先发现里面竟然除咗普遍都有嘅海带同豆腐,仲放咗三文鱼落去一齐,喺绿白之中,仲带咗一点红,超有食欲👍🏻好彩嚟得早,如果唔系后面都要等位,都几多人外卖翻去,如果住附近我都考虑呢个,毕竟搦回去都抵吃,唔使堂食加一😝我几钟意窗边位置,不过嚟嘅时候已经有人坐咗,窗边嘅玻璃都痴咗贴纸,对于我呢种唔钟意被路人睇著用餐嘅人,真嘅好正😆推荐附近翻工或者住户嚟呢家店试试!😉
推荐附近翻工或者住户嚟呢家店试试!😉