其实我真系好钟意食kimbap ,每次行街见到都会想食!早几日送完阿仔返学,想行下屯门,即刻叫埋老公一齐行!行到12:30,开始肚饿,见到好多韩国菜,但就比收银枱放满kimbap 嘅K chef Story吸引咗!我梗系黎两条kimbap先👇🏻🍽️芝士紫菜饭卷🍽️微辣烤猪肉紫菜饭卷佢哋嘅kimbap 做得好足料,饭唔多,而且切得刚刚好可以一口食晒!芝士好香,味道够出;微辣烤猪肉唔太辣,但非常惹味!老公拣咗👇🏻🍽️烤牛肉盖饭套餐套餐好多嘢食,又大份,最重要系味道好好,我都忍唔住偷食咗几啖!我同老公食完,一致决定今晚食炸鸡😂当然唔少得要拣阿仔嘅最爱 — 蛋同芝士🍽️原味炸鸡 (无骨) -外卖佢哋嘅炸鸡味道好多选择,不过阿仔都食 ,所以今次拣原味!呢个炸鸡同出面果啲唔同,脆得嚟但保留到鸡嘅鲜嫩同肉汁,所以食落感觉唔会非常热气!下次一定要试埋其他味!🍽️芝士鸡蛋卷 -外卖呢个系必试推介!🌟🌟🌟🌟🌟成个鸡蛋卷好厚实,但食落好软,蛋味好香,再加咗芝士同茄汁,成个配搭真系无得输!👍🏻👍🏻真心要试!总结:食物同环境我比满分!🌟🌟🌟🌟🌟但仲有一样嘢,真系要赞!系佢哋对待外卖都好认真,金色袋加黑金色盒,成件事好奢华

我梗系黎两条kimbap先👇🏻

🍽️原味炸鸡 (无骨) -外卖

🍽️芝士鸡蛋卷 -外卖
呢个系必试推介!🌟🌟🌟🌟🌟

总结:食物同环境我比满分!🌟🌟🌟🌟🌟
但仲有一样嘢,真系要赞!系佢哋对待外卖都好认真,金色袋加黑金色盒,成件事好奢华,而且包装得好好,好干净!
2024-02-20
午餐