一到晚饭时间,奥海城间间食肆都人山人海,赶时间既话food court系好选择,food court 地方几大坐位都算多,揾位都系等好快就有😚见到泰国野呢间都几受欢迎,系信心既保证,今晚就拣左佢😆泰式烧猪颈肉饭 $62估唔到猪颈肉量又几多,都有8-9片,每块猪颈肉肥瘦适中,唔会太多肥膏食到成口油🙈而且配埋一小碟酸辣汁一齐食,酸酸辣辣既感觉更加开胃,白饭上淋左甜豉油,甜咸辣三者混合超惹味😚店家小贴心更配上冬瓜汤,清甜又可解油腻👍🏻泰式炒金边粉(鸡肉)$68容许我讲多句,份量真心多😂炒金边粉系我食泰菜必点既菜式,呢间炒得好干身,微微弹牙,唔会出现粉与粉黏叠埋一齐既情况,味道酸甜,夏天食零舍开胃😆泰式沙嗲鸡肉串烧(半打) $68串烧好入味,粒粒鸡肉都充满甜甜咸咸既沙嗲味,烧得香口,鸡肉粒带鸡皮,令到肉质仲keep到juicy🐥

泰式烧猪颈肉饭

泰式烧猪颈肉饭 $62
泰式炒金边粉(鸡肉)

泰式炒金边粉(鸡肉)$68
泰式沙嗲鸡肉串烧

泰式沙嗲鸡肉串烧(半打) $68
泰式烧猪颈肉饭
泰式炒金边粉(鸡肉)
泰式沙嗲鸡肉串烧