2023-02-04
基本上我都会放定一两盒波仔系屋企,就系贪佢够方便。今日经开奥运站,顺便去左波仔eat east入货。哗哗哗,估唔到佢地既产品种类多左咁多。有叮叮粥粉面饭之外、叮叮糖水、氮气保鲜蔬菜等。🙈 ⦁朱古力脆脆西多士 $45 尼款系波仔同Kitkat🍫联乘既一款朱古力脆脆西多士,无须解冻,即整即食。用左厚身既多士,入面夹左满满既Kitkat朱古力酱,超级邪恶😜!跟足盒上指示,个人建议上下各整10分钟,烘到外皮脆口!✨我会一直回购,同烧大家去try😍! ⦁油条 $22 ⦁花生肉粒粥 大杯 $24 ⦁冬菇滑鸡粥 大杯 $24 屋企人最钟意食就系波仔既粥,依加仲出埋油炸鬼,想食果阵只需烘一烘就食得,佢同粥简直完美搭配。 ⦁烧鸡髀原汁煲饭 $28⦁日式滑蛋猪扒饭 $26⦁粟米肉粒饭 $24叮叮饭就系大佬最爱,烧鸡髀原汁煲饭同日式滑蛋猪扒饭尼两款都系大佬必定回购‼️粟米肉粒饭就普通左d,不过岩晒捞汁食饭既我。😂 ⦁ 椰汁紫米露 大杯 $20 紫米露系我最钟意食既一款糖水,波仔有分大杯同细杯,基本上我都会同屋企人share,所以拣左大杯!做左防漏既包装,拎到番屋企都唔会倒泻。最方便系冻食又得,热食
⦁朱古力脆脆西多士 $45
⦁油条 $22
⦁花生肉粒粥 大杯 $24
⦁冬菇滑鸡粥 大杯 $24
⦁烧鸡髀原汁煲饭 $28
⦁日式滑蛋猪扒饭 $26
⦁粟米肉粒饭 $24
⦁ 椰汁紫米露 大杯 $20
紫米露系我最钟意食既一款糖水,波仔有分大杯同细杯,基本上我都会同屋企人share,所以拣左大杯!做左防漏既包装,拎到番屋企都唔会倒泻。最方便系冻食又得,热食亦得,得左!方便一年四季都食到👍🏻
⦁保温袋
有份大($22)同细($15),我就拣左大袋,基本上岩岩提过既产品,可以一袋装晒。手抽位仲好贴心咁加长左,方便单孭!之后入货买野就靠佢!
🌟全线波仔 eat east 均有发售
📍波仔 Eat East @eateast.hk
地址: 大角咀港铁奥运站OLY12号舖(近A出口)