2024-03-11
旺角🚇女人街两边有好多唔同种类嘅🍽️食肆,而且各有特色,呢间韩国🇰🇷炸鸡几吸引,而且都几多人帮衬,二人套餐🥢又十分之抵食,呢个月做紧优惠用💰现金仲有九折添!入边装修比较☺️简约,两边墙身都有大幅🇰🇷美食插画,加上人流畅旺👍都几刺激食欲。我哋拣咗✌️二人套餐,只系$228💰超级抵食。佢有包前菜同埋🥤饮品,我哋拣咗🍑蜜桃沙冰同埋🫐蓝莓沙冰,呢类特饮就可以😆加钱转,而且特饮款式都有唔少选择😊。二人餐包半只🍗炸鸡,有四款口味选择🤩,分别系甜辣/蜂蜜芥末/芝士撒粉/牛油蜜糖🥰,我哋拣咗蜂蜜芥末,入口充满🍯蜂蜜嘅甜味又有少少芥末嘅香辣😍,加上佢炸到外脆内软又 juicy,👍十分之美味!传统🇰🇷杂锦紫菜包饭🍙用料十足,味道丰富🤤好啱我哋口味。炒粉丝可以拣🔥烤牛肉或者辣猪肉🐖,份量比我想像中嘅多,我哋拣咗烤牛肉🐂都煮得啱啱好,绝对系大件夹抵食😋!
传统🇰🇷杂锦紫菜包饭🍙用料十足,味道丰富🤤好啱我哋口味。