男朋友今日话比惊喜我,原来就系带我黎呢间餐厅🫧呢间OMG真系好啱我心水,装修劲靓劲梦幻,周围都系缤纷既颜色同埋各种各样女仔会钟意既装饰,而且嘢食都好好味🫧慢煮比利时杜洛克橄榄猪鞍伴脆甜番薯条🐖猪鞍肉质软嫩而且多汁,每一啖都食到调味得好好既肉香,橄榄既果味令成个肉充满层次,而且猪肉完全冇骚味,同埋好容易离骨 蕃薯条即炸但系完全唔油腻🫧法式大头虾占米多🦐米多充满奶香而且好浓稠,虾肉非常多。爽口弹牙,充满海鲜既鲜味,搭配香脆既小多士食,简直一流!自家制酥皮黑鱼籽牛油果烟三文鱼水牛芝士波波他他🥑酥皮好脆而且好香牛油味,牛油果、三文鱼同芝士呢个组合真系冇得输,咸香而且浓滑🧀全部嘢食既摆烂都超靓,当然我对环境同野食一定好满意,但系男朋友都话食得好开心💓比较可惜系今次太饱冇试到甜品,下次一定会再黎试!
慢煮比利时杜洛克橄榄猪鞍伴脆甜番薯条🐖

法式大头虾占米多🦐