餐厅: Fleur (南豐紗廠)
资讯:

2021-03-17 497 浏览
简洁装修加上精美摆盘, 除左打咭一流之外, 食物既味道都唔错.今日终于可以同朋友黎试下lunch, lunch时间每个主菜都会有一个汤同一杯野饮. 我地今日就试下呢D:Avo Lover 牛油果+三文鱼他他: 好欣慰佢地个红菜头沙律酱, 少少酸, 好开胃. 配牛油果原来系好好味Croissant Lover 牛角包+软壳蟹: 比佢个是拉差沙律酱吸引左先叫, 但我又食唔出有是拉差既味道. 牛角包唔够松软, 可以改善Egg Benedict Lover 牛脸颊肉+水波蛋竹炭汉堡: 实就系将一个Egg Benedict 夹左落个汉堡里面. 都唔错既Meat Lover 炸猪排竹炭汉堡: 超厚猪排, 份量够哂大.  猪排炸得岩岩好, 唔干身. OK!Fleur Lover 松饼: 呢个真系超级推荐, 满满既生果舖左o系松饼面, 除左拢盘靓之余, 松饼既味道都好好, 好香.呢间餐厅同时都系动物友善餐厅, 会有狗狗餐. 下次可以带埋加加黎打咭

Fleur Lover
Avo Lover