2021-04-23 60 浏览
🌕Hello我系Moon🌕楼上铺发展一日千里,有时真系要落足功夫去找寻自己想食到嘅餐厅。😚而今次揾到嘅餐厅最特别嘅地方就系给你一个女仆的体验🤪入到去就会见到几个女仆热情招呼,😚情况就好似动漫入面嘅仆人及管家。😌当然啦都要遵守返一啲规则例如唔可以大声嗌(要叫人嘅话要用枱面上嘅钟摇一摇)😇另外呢一度影相嘅话都有一啲规矩(例如未经女仆同意都唔可以同佢影相)🥰咁当然都要试吓佢哋嘅手势啦😙芝士大啡菇意式饭:🤩如果要用一个词语嚟形容嘅话相信绝对会系香醇。香就系芝士同埋大飞菇带出嚟嘅香味,🥳至于纯就系除咗简单配料之外就冇其他额外调味料。😏risotto 讲求嘅就系粒粒分明但又要饱满同埋每一粒都要水润,😎呢一度识到嘅除咗系以上所提及嘅条件之外更重要就系有白汁包住,所以厚度突出,🤪大啡菇固然要用新鲜嘅,新鲜嘅时候咬落去绝对会有多汁嘅状态。😚简单嘅色彩带出嚟嘅就系无穷嘅回甘😛🌕最后MoonMoon 感觉真系几特别,始终香港都比较少呢一类特色嘅餐厅 🌕
🌕Hello我系Moon🌕

咁当然都要试吓佢哋嘅手势啦😙

芝士大啡菇意式饭:
🤩如果要用一个词语嚟形容嘅话相信绝对会系香醇。