2021-08-06
夜晚想揾个靓啲cafe食野,唔打唔撞上咗去依间有猫猫嘅Cafe ~ 一开门原来系女仆Cafe ! 内里环境都几逼夹,不过都坐得舒服,依间cafe 最大优点系猫猫任抱任摸,不过多客人嘅时候就要等下了~ 比起好多猫猫Cafe更加玩到猫~不过花花墙就有少少失望,因为得门口个面可以打卡~ 整体来讲晏昼去光线会更加靓🌝,睇返啲相如果早少少上嚟就好了(´ε` )打卡friendly(*゚∀゚*) Food /Dessert : 📸📸📸 /5Environment : 📸📸 /5 Price 💵蒜香波菜奶油虾仁长通粉 ——— $115 汁creamy 得来唔会太heavy, 长通粉个大小好刚好,沾到汁嘅比例几好,相信都系好食嘅原因~ 土司盒 ——— $68影相都几靓,女仆强烈推荐打卡able 架~ 虽然材料,但好有日本风格嘅甜点🍮Vanilla Apple Fruit Tea ——— $ 68茶系我意外地最推荐,苹果同Vanilla 都几岀~ 好够甜,而且重点系茶具好靓好靓~ 最喜欢影相friendly 嘅饮品~ 推荐值: ⚜️⚜️⚜️/5 几新奇嘅体验,可以话比人知去过女仆cafe 😹
打卡friendly(*゚∀゚*)
Food /Dessert : 📸📸📸 /5
Environment : 📸📸 /5
Price 💵
蒜香波菜奶油虾仁长通粉 ——— $115
土司盒 ——— $68
推荐值: ⚜️⚜️⚜️/5
几新奇嘅体验,可以话比人知去过女仆cafe 😹