2020-07-16
朋友提议嚟呢间试下,本身未入去见到大大部电视睇波,以为会唔系好啱女仔,点知入到又Ok㖞,至少睇波唔会好嘈~内部环境都几靓,摆咗好多靓酒出嚟做装饰,简简单单,虽然内在环境都唔算好光,但都唔会比人好唔舒服或者污烟漳气嘅感觉,而且始终对街地铺,都唔会觉得唔安全!Menu上的选择都有好多,好想试佢生蚝同生虾,点知落迟一步order就卖晒~🌙石烧prime牛小扒 $138呢个牛小扒虽然价钱略贵但都推介,因为一来肉质好淋而且锁到肉汁,而且肉味都较重,🌙招牌茄子烧 $32作为烧茄子呢个照牌菜都算唔错,调味料又够而且份量都好大只!可惜我哋挂住倾计呢味冻咗,如果唔系热啲应该仲好食!🌙烧鸡翅包肉 $19/只终于食到想食嘅翅啦!最钟意系入面啖啖肉,真系超满足,推介!🌙烧羊架 $35/只呢烧羊架一上台都已经有配薄荷酱都几好,啱晒啲怕酥嘅朋友,我叫咗7成熟,上枱好香,不过羊肉味算普通。🌙蒜蓉牛油烧大头虾 $38/只🌙鳯梨烧 $19呢个鳯梨很重要!因为我哋挂住叫肉完全忽略咗菜!好彩有叫凤梨平衡返,烧又好甜又多汁🌙Pina Colada/ Mojito 我哋两个女仔都唔太饮得,多谢店员推荐咗呢两款靓靓嘢cockta
招牌茄子烧
石烧prime牛小扒
🌙招牌茄子烧 $32
🌙烧鸡翅包肉 $19/只
终于食到想食嘅翅啦!最钟意系入面啖啖肉,真系超满足,推介!
烧羊架
🌙烧羊架 $35/只
蒜蓉牛油烧大头虾
🌙蒜蓉牛油烧大头虾 $38/只
鳯梨烧
🌙鳯梨烧 $19
🌙Pina Colada/ Mojito
我哋两个女仔都唔太饮得,多谢店员推荐咗呢两款靓靓嘢cocktail俾我哋打卡~