2023-07-02
平时不嬲系旺角都会买呢间饮 未试过遇到咁样态度嘅店员 本身见到有个女店员企系个落单位 就行埋过去讲唔该谂住落单 点知个女店员完全冇理过我 转左去后面 ok咁我以为佢听唔到 因为佢好似整紧啲杯啦 咁我等佢转返过黎 我又大声讲左一次要咩 佢都系冇理到我 我依家先好肯定佢系特登 首先 我第一次叫佢𠮶阵佢已经系见到有人企系到 我同朋友2个人企系到 其实本来就冇理由见唔到 同埋我已经叫左2次 咁可以知佢一定系特登啦 其次 如果你系忙紧有嘢做紧 其实可以讲声话要等一阵 咁就冇问题 但系我唔明点解连讲声都唔讲 就咁听到都唔理 扮听唔到 因为我叫第二次 入面有第二个店员都望左过黎 之后个女店员都系冇理我哋 第二次叫左佢都系冇理我哋 我就已经嬲到走左 我真系唔明点解要咁样做 如果系咁样态度 不如唔好返饮食业 搞臭晒呢间铺啦见食评入面都有第二个人投诉 应该系同一个女店员 希望搞返掂你哋嘅员工质素先啦 咁样真系唔会再想去呢间买嘢饮 😅😅😅
我依家先好肯定佢系特登
见食评入面都有第二个人投诉 应该系同一个女店员