餐厅: 清玉
资讯:

今日买杯野饮 order完果一秒俾钱 问你果位大眼靓靓女女既女店员 我:「咦..系咪可以少甜架?」佢:「系下次早啲讲!」(无尾音、西哂面、串到行既态度)我:「…哦… 咁半甜少冰丫」佢:「无得少冰!」(无尾音、西哂面、串完你好威咁走左去)嬲到我想唔要杯野 可惜嘅系我岩岩俾左钱反应唔切我真系唔知点解做客做到我咁可怜!我都好有礼貌好斯文果啲女仔,而家帮衬饮杯野系咪要受佢气呀!🔥真系越谂越火滚 😤嬲到我半夜训紧都谂番你女店员果个不可一世既态度同样!请唔到人我明,但人都系要train,杯野就算几好饮都无用(你已经唔系好饮果只)我台湾已经帮衬开,香港有我都好开心,但自从呢个女店员,我唔会再帮衬。下咩次早啲讲姐?我而家order紧咪讲紧啰 点解又串到行又黑哂面姐? 我去过台湾帮衬 未见过有人可以咁无礼貌
我:「咦..系咪可以少甜架?」
佢:「系下次早啲讲!」(无尾音、西哂面、串到行既态度)
我:「…哦… 咁半甜少冰丫」
佢:「无得少冰!」
(无尾音、西哂面、串完你好威咁走左去)

嬲到我想唔要杯野 可惜嘅系我岩岩俾左钱反应唔切
我真系唔知点解做客做到我咁可怜!

下咩次早啲讲姐?我而家order紧咪讲紧啰
点解又串到行又黑哂面姐?
我去过台湾帮衬 未见过有人可以咁无礼貌
外卖自取