餐厅: ULURU
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-04-22 69 浏览
之前朋友带我黎食过一次,环境坐得舒服,食物质素又唔差。所以今日老公生日,决定再黎多次。订左枱6点,入座时只有一枱客,但慢慢就多几枱,虽然系平日,但都算多客。我地两个人叫左一个沙律,一个小食,两个主菜,仲有个生日甜品,哈哈....两个人食左好多野。柚子虾沙律-酸甜柚子汁配沙律菜,绝对系用黎醒胃,好钟意个柚子汁系分开一个兜,唔会加落沙律菜入面。有两只虾,新鲜爽口。黑松露薯条-一黎到已经闻到阵阵黑松露香味,如果唔钟意食黑松露既朋友,一定会觉得好臭。肉眼扒配红酒汁-牛扒要求要5成熟,都煮得岩岩好,唔会over cook,肉质都算够香口,牛味略为淡,红酒汁有啲抢左主角,唔系好食到牛味。士多啤梨酱猪肋骨-呢个真系不得了,份量颇大,见到真系吓亲。职员好好,见我唔知点切开,就话叫厨房帮我切开一旧旧。甜甜地,不过唔系好食到士多啤梨味,猪肋骨肉质偏鞋,咬得比较辛苦。建议多人share,两个人都食唔晒。蘑菇蛋糕-先讲造型,可爱蘑菇,配上食用花,同蛋糕碎扮泥,冇得输。以为咁靓卖相既蛋糕,味道通常都一般,但呢个绝对有惊喜蘑菇顶部中间夹心系红桑子酱,酸酸地,外层白朱古力脆皮,加埋一齐食好正,唔会好甜。蘑菇根部系纯

士多啤梨酱猪肋骨-呢个真系不得了,份量颇大,见到真系吓亲
。职员好好,见我唔知点切开,就话叫厨房帮我切开一旧旧
。以为咁靓卖相既蛋糕,味道通常都一般,但呢个绝对有惊喜
。蘑菇根部系纯海绵蛋糕,一啲都唔漏。如有朋友生日,可以订位时预订埋呢款甜品,店员会写埋Happy birthday喺碟边

柚子虾沙律

黑松露薯条