最近去app见到PAPI 8:30pm入座有7折!近近地又系铜锣湾,就book左试下~一入到去觉得环境好舒服,我地5个人食仲比左张大枱坐Waiter大部分都好nice, 我地想叫杯酒, 但唔知边只好饮, 佢地都会推介一下由于8:30pm太肚饿,就先叫左个小碟试下- 腌制小八爪鱼, 柠檬, 蒜片及香草 $118真系好好食!虽然睇落好普通, 但佢个酱汁都几惹味,食完会觉得唔够喉 5个人唔够分haha蕃茄, 大蒜, 牛至, 银鱼柳 $148佢只pizza比较薄身,好脆, 好似食紧薯片咁~个人认为意粉再好食D香煎西西里红虾手造幼面, 樱桃蕃茄及洋葱 $188再黎一个蕃茄手造幼面,个虾都算几大只, 意粉唔会太淋, 食完唔会太济水管通心粉, 炸茄子, 樱桃蕃茄及淡芝士 $168呢个系我最中意既菜式!茄子好甜好入味,炸得黎又唔会觉得好油。 而通心粉个形状真在太cute 讲真食完呢4样野, 5个人分, 唔系好饱, 不过有个朋友生日, 仲有个生日蛋糕食, 所以食完就岩岩好个waiter都几醒目, 黎远同我地打眼色睇下几时上个蛋糕然后最surprise既系个waiter好主动咁过黎同我地影相, 影到我地满
一入到去觉得环境好舒服,我地5个人食仲比左张大枱坐

由于8:30pm太肚饿,就先叫左个小碟试下-
腌制小八爪鱼, 柠檬, 蒜片及香草 $118

蕃茄, 大蒜, 牛至, 银鱼柳 $148

香煎西西里红虾手造幼面, 樱桃蕃茄及洋葱 $188

水管通心粉, 炸茄子, 樱桃蕃茄及淡芝士 $168

waiter都几醒目, 黎远同我地打眼色睇下几时上个蛋糕
然后最surprise既系个waiter好主动咁过黎同我地影相, 影到我地满意为止, 仲print埋送比我地留念

2019-07-26
庆祝纪念