2011-08-19
本人在这餐厅附近上班,偶尔也会来这间吃午餐,在2点后吃下午茶享有优惠。这间的奶茶一定非常吸引我,加上食物也不过不失。虽然一些食物份量是比较少,但价格相对方便亦不是贵,可以接受。但今日就发生了一件不愉快的事,今天2点多到餐厅叫了一个咖哩猪排饭,28元的。猪排饭很快送到,但咖哩汁非常少,所以非常客气地叫侍应给我一碗咖哩汁。怎么听到一个哥仔讲话,无㖞,无汁㖞..碗野系几多汁就几多汁,我系唔会比多你,唔会入厨房帮你拎。听到之后火都黎埋,无埋无啰,驶唔驶咁多声气。 我好斯文咁去问你,你唔比梗系绝对无问题,点解仲要咁臭串系到赶客。食野..好食唔好食唔紧要,都可以算数。但系问你可唔可以拎碗咖哩汁都好似求你咁。仲要得到你咁样的讲话。奶茶几好饮都无用,态度咁差。以后都唔会再光顾。
奶茶几好饮都无用,态度咁差。以后都唔会再光顾。