2024-10-29 223 浏览
平时热爱<x茶>嘅我最钟意饮有芝士奶盖嘅奶茶,今次frd带我去西湾河呢间奶茶店,好有surprise😍😎 喺一间细巷仔,细细间但味道好难忘🫶🏻 焦糖椪糖奶盖红系我饮过觉得可以二刷嘅奶茶!有阵焦糖香同埋earl grey嘅味道,又香又甜🥰😍 虽然系冻嘅嘢饮,但感觉系好暖嘅秋季味道~🍁🍯我觉得如果有热嘅应该都好正!!!朋友拣咗黑糖珍珠鲜奶同埋手打柠檬蜂蜜铁观音两个味道,青柠好fresh真系成个青柠手打落去,酸酸甜甜好开胃!😋🤩 另外一个黑糖珍珠鲜奶有少少甜,如果叫少少少糖应该会更佳(本人真系比较钟意甜嘢)珍珠超级chewy!依家仲有优惠添,50蚊两杯奶盖奶茶~🧋😍😎