2023-10-15
Silk Tea 丝茶📍旺角西洋菜南街2J-2Q号新江大楼地下3号舖味道:😋😋😋😋😋😋😋😋环境:🎑🎑🎑🎑🎑🎑🎑🎑服务:😏😏😏主打港式丝袜奶茶Fusion风嘅手摇饮品店🧋近门口有一张长吧枱同四张凳俾客人坐住饮👍30分钟内任添芝士奶盖🧀,作为奶盖控嘅你一定唔好错过啊😆🧋芝雾奶盖乌龙 $30奶盖咸香浓郁,配合淡淡茶香,系绝佳配搭😋添咗两次芝士奶盖,真系大满足啊👍美中不足系店员态度麻麻🥲,一入到去三个店员围埋一齐吹水。我叫咗声「唔该落单。」,等咗阵其中一个先好嫌弃咁施施然行过黎🥲。添奶盖个阵,我话「唔该,想添奶盖。」,店员又系「你过黎呢边。」、「打开个盖。」命令咁讲嘢。希望只系个别情况,下次去会改善返啲服务态度啦🥹————————————#香港美食 #美食推荐 #美食日记 #手摇推介#手摇 #珍珠奶茶 #珍奶 #bubbletea #珍奶控 #手摇控 #奶盖 #奶盖控 #芝士奶盖 #芝士奶盖茶 #港式奶茶 #丝茶 #silktea #hongkongfood #hongkongfoodie
📍旺角西洋菜南街2J-2Q号新江大楼地下3号舖
味道:😋😋😋😋😋😋😋😋