系近期好hit,个个都饮嘅nuttea🙈见大家都话好正,所以忍唔住去咗试👅-🍓草莓坚果奶盖茶🌰(半糖)-坚果奶盖系由杏仁、核桃、夏威夷果仁、榛子同腰果制作而成,味道甜甜地,我觉得似好浓厚nut味嘅cream,质感比较幼滑软绵绵咁,中间仲有好多nuts,口感都几丰富🌰🥛佢仲送咗一支细铲仔比我地铲啲奶盖,用唔同嘅方式饮nuttea😂😂士多啤梨茶方面,我觉得甜度适中,带有士多啤梨香但唔会死甜🙈所以几唔错👀第一次饮坚果奶盖觉得几新奇,但因为见过好多人推介期望好高,但饮落又未到令我好惊艳,wow一声嘅感觉🤣🙈同埋始终我觉得甜嘅嘢饮应该配咸奶盖🥛可能系个人重口味啲,所以都系钟意芝士奶盖多啲🤓-评分:8.3/10价钱:$42-📍 Nuttea 鲗鱼涌 📍-
🍓草莓坚果奶盖茶🌰(半糖)
评分:8.3/10
价钱:$42