2016-06-25
星期五食晏时间嚟度呢间楼上猫cafe,食点对于我嚟讲十分方便,位于鸡蛋仔楼上。按一下大闸门铃,老板娘就会亲自接你上楼。进入cafe范围前要换上拖鞋(拖鞋每次都经消毒,十分干净安心!)及消毒双手~一进入cafe范围就好兴趣,因为今日有16只猫猫在场呢!(虽然大部分懒猪午睡中)~室入环境既光猛又简洁,令人感觉relax同精神~各位客人都要为遵守某sd郑软规举。店入有漫画供人观赏 (妈啊!有我至爱的Sailormoon!!) ,亦有与猫猫玩耍既玩具。我点左 1个小食、1个甜品+2杯野饮:柚子味肉桂卷($18)- 上枱时仍然好热、好香肉桂味。外层有肉桂糖,以为好甜但因为份量细所以唔会腻。心太软+雪糕($40)- 即制心太软,果然有流心,朱古力味香浓!雪糕系现所以一定唔错。赤裸的路飞(Sexy Luffy $38)- 有2层颜色。低部系黄色既芒果汁,其余既红色既系洛神花茶。两者捞匀就会甜度适中。玉桂咖啡($28)-低部有玉桂汁,其余系打至起泡既mocha.原来呢度同10人就可以有包场服务~ 岩晒成班朋友、家庭一齐嚟~服务:今日唯一一位后生女店员服务好好,对每个客人都会耐心解释店内一齐,态度温文有
玉桂咖啡($28)-低部有玉桂汁,其余系打至起泡既mocha. 原来呢度同10人就可以有包场服务~ 岩晒成班朋友、家庭一齐嚟~
服务:今日唯一一位后生女店员服务好好,对每个客人都会耐心解释店内一齐,态度温文有礼,值得赞!