2019-05-03
想嚟食好耐,但因为公司同屋企都唔系好就脚,迟迟都未试到。今日难得早起就一于特登去拜访一下!12:00 未到就已经有好几个人排队,见店员喺里面仔细整理,做足凖备。地方细细,坐低后几分钟就已几八成满。我同港男两个人都嗌咗几多嘢,又饭,又小食,又嘢饮。过咗冇几耐,厨房就嗌话排骨饭冇晒,心谂有冇咁夸,虽然系有限供应,个真系唔够半个钟卖晒?!下次要试下先得!肉骨茶唔错,好浓郁,够蒜够胡椒味,汤系好饮嘅,不过肉骨可以再靓D,唔够淋同肉质可再好啲。呢个咖咉toast好味,同平时𠮶啲唔同,有甜豆香味,几特别滑蛋叉烧饭正!葱花好香,蛋又煎得啱啱好,个人觉得叉烧切得细条咗啲,大旧啲仲正。细细碗好啱晒港女食,饭又煮得刚刚好,真系一碗黯然销魂饭!用肉骨茶煮小笼包子,几有gimmick,不过可惜效果麻麻哋。皮好粉,唔够靓,馅多汁ok,如果做好皮方面,会好好多。肉饼饭真系好comforting,好好味,肉饼做得好好,加埋只蛋简直系perfect match!下次会来试埋排骨饭!
呢个咖咉toast好味,同平时𠮶啲唔同,有甜豆香味,几特别
下次会来试埋排骨饭!