2024-09-09
♛ 𝑅𝑒𝓈𝓉𝒶𝓊𝓇𝒶𝓃𝓉 𝒲𝑒𝑒𝓀 𝒮𝓊𝓂𝓂𝑒𝓇 𝟤𝟢𝟤𝟦 𝒟𝒾𝓃𝓃𝑒𝓇 𝑀𝑒𝓃𝓊 𝟤𝟫𝟪𝓅𝓅同朋友庆生又咁啱restaurant week, 就拣左成日搭载经过想试好耐既西班牙餐厅~但系我地都一致觉得虽然平但都应该唔会再食🙊✿𝒯𝒶𝓅𝒶𝓈𝘎𝘢𝘻𝘱𝘢𝘤𝘩𝘰𝘏𝘢𝘮 𝘊𝘳𝘰𝘲𝘶𝘦𝘵𝘢𝘴𝘗𝘢𝘵𝘢𝘵𝘢𝘴 𝘉𝘳𝘢𝘷𝘢𝘴𝘗𝘢𝘥𝘳𝘰𝘯 𝘗𝘦𝘱𝘱𝘦𝘳𝘴𝘔𝘶𝘴𝘴𝘦𝘭𝘴 𝘢 𝘭𝘢 𝘔𝘢𝘳𝘪𝘯𝘦𝘳𝘢青口正正常常但系个包硬到不能形容🪨Croquetas同薯仔都好普通, 最好食既反而系碟pepper🌝平时食西班牙菜最期待既系tapas但佢既tapas真系好麻麻~同样系restaurant week既quiero mas好食好多🤔✿𝒫𝓁𝒶𝓉𝑜𝓈 𝒫𝓇𝒾𝓃𝒸𝒾𝓅𝒶𝓁𝑒𝓈𝘞𝘢𝘨𝘺𝘶 𝘉𝘦𝘦𝘧 𝘊𝘩𝘦𝘦𝘬𝘛𝘳𝘶𝘧𝘧𝘭𝘦 𝘉𝘳𝘰𝘬𝘦𝘯 𝘌𝘨𝘨𝘴个牛肉质ok既, 但好似落左好多盐好咸😣Truffle Broken Eggs我觉得卖相算几吸引, 不过d薯片有d淋同埋都系整体偏咸🙊✿𝒫𝑜𝓈𝓉𝓇𝑒𝓈𝘊𝘩𝘶𝘳𝘳𝘰𝘴𝘊𝘢𝘳𝘢𝘮𝘦𝘭 𝘍𝘭𝘢𝘯最后甜品唔明点解佢个churros都系咸既😂Caramel Flan反而唔错~虽然佢野食麻麻,
✿𝒯𝒶𝓅𝒶𝓈
𝘛𝘳𝘶𝘧𝘧𝘭𝘦 𝘉𝘳𝘰𝘬𝘦𝘯 𝘌𝘨𝘨𝘴
✿𝒫𝑜𝓈𝓉𝓇𝑒𝓈
𝘊𝘩𝘶𝘳𝘳𝘰𝘴
𝘊𝘢𝘳𝘢𝘮𝘦𝘭 𝘍𝘭𝘢𝘯
虽然佢野食麻麻, 但系庆生会有staff过黎唱生日歌都几有气氛~仲会免费帮你影即影即有📸
-ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ