2024-03-16
嗌左牛排🥩Mac&Cheese🧀Beef tartare觉得佢其他野食好食过牛排 Mac & Cheese , beef tartare都good 牛排完全系极普通水准 甚至都可以话唔好食气氛环境就一流 好岩date , 庆祝生日嗌牛排以外既野食就perfect 嗌左牛排🥩 Mac&Cheese 🧀 Beef tartare觉得佢其他野食好食过牛排 Mac & Cheese , beef tartare 都 good Beef tartare 几fresh好开胃 份量都多Mac & cheese 🫕 有surprise 食落去系恰到好处既感觉 唔会太滞 😋牛排完全系极普通水准 甚至都可以话唔好食 份量系大 但质素麻麻气氛环境就一流 好岩date 、庆祝🍾 生日会有waiters 一齐唱生日歌 仲会影一张即影即有 送返张生日卡 比寿星(嗌牛排以外既野食就perfect )
觉得佢其他野食好食过牛排
牛排完全系极普通水准 甚至都可以话唔好食
气氛环境就一流 好岩date , 庆祝生日
觉得佢其他野食好食过牛排
Beef tartare 几fresh好开胃 份量都多