2006-12-16
早排同两位朋友晨咁早一齐去铜锣湾排队买飞,见十二点几肚饿唔知食咩好之际~就谂起我之前在这里睇话几好几好咁..于是就盲钟钟入左去试下有几好食啦..但系我地一致认为佢同一般茶餐厅冇咩分别!最大既分别就系劲贵又唔值啰!!试左佢既牛腩捞面($3x),劲细碟都算(如果系好食既话),但仲要系食到面有d碱水味~如果讲爽佢系有..但大把面家一样做到~好似深水埗刘森记、大埔平记都仲好食过佢,价钱又唔贵~冇咩必要特登去个度食!仲有,试左佢既沙爹菜远牛肉炒河($48),最大既惊喜就系同其他荼餐厅食到既冇咩分别,失望!冇呃你~佢只不过系d牛肉少落左d松肉粉,但你去第度食又系咁既味~仲要收我$48一碟真系攞命!食到呢度已经唔想嗌其他!宁愿去第二度买零食算~加上佢地d阿姐服务真系唔多掂~上到阁楼一埋位坐低睇menu时佢就企定定摆定pose等写野劲心急咁~我好心小小话我地谂下先等阵再嗌姐..佢就话”下~咁我落左去你地净间自己落黎嗌架喇”,然后劲不悦咁落左楼.到我地食完野想饮番杯茶先走姐..我地一路倾计个阵佢就一路同执边个讲”出面有好多人等紧呀”好想赶我地走咁款~真系以后唔会再黎呀!
食到呢度已经唔想嗌其他!宁愿去第二度买零食算~