2015-08-09
未够钟睇戏,室外又热到癫⋯就同既贪玩有爱酒如命嘅女朋友去左棋吧hea下玩下game饮返杯。weekend多人都正路,好彩啱啱有人卖单走~Games - 平时玩开𠮶d都有,系出奇地有唔少「非主流」嘅games~斗快砌杯𠮶𠮶game系坚好玩嘅(唔记得个名 ),女友玩到好投入⋯赢我两铺就懒醒⋯⋯😑😑😑Foods - 有少少out of expectation嘅,嗌左个炸蟹钳,not bad,起码够脆够味。出奇地系另外叫左𠮶个蚬肉意粉,原本谂住系求其淋过汁喺面就算𠮶d,点知竟然有餐厅水准。Drinks - 1664blanc再加杯house red,呢两样无咩好写啦下嘛⋯⋯不过可以边饮酒边玩game,系加分嘅~Servces - 可能weekend人多太忙,所以个女仔好似黑黑地面,但系人不可以貌相,后尾佢见我地玩紧d「冷门」好似遇到困难嘅时候,竟然主动过嚟教我地点玩,仲陪我地玩左两铺,倾落先知原来佢系呢度其中一个老板~其实系ok nice同搞笑嘅,真系唔识就畀佢吓死,识落就畀佢笑死😂总结 - 几好hea嘅地方,有games玩有酒饮,下次会试下同班fd再嚟