2017-11-26
垃圾饭店 野食水准 越嚟越差 叫个外卖 自取 系门口企足45分钟 小弟只系叫左个生炒骨 椒盐先油呢2个𩠌 居然要系佢地门口企足45分钟 小弟做左十几年饮食都未见过要个客系门口等外卖 等足45分钟 真系想唔要走人 问个收银阿姐 个阿姐d太度好到加灵一 小弟都做过 厨房 都知忙起上来会储多几个𩠌一齐煮 但系储到咁上下时间都要煮左佢比客 同埋做饮食最基本既野都唔识 就系做左比外卖客先 肺时要个客企咁耐 原本谂住今日中左马 开开心心加下𩠌 点知搞到火到来 仲要搞到我系酒楼买左只炸鸡冻晒 真系劲唔开心系我等既途中 仲有3个客系到等 有一个女仔仲要系打左电话叫左先落来拎都要等左40几分钟 另外一个系咁同个收银讲 等左50分钟了 仲有一个 我估系熟客仔 好好笑容咁 问系咪 漏咗单?真系经过今次 小弟真系 不敢恭维 以后都唔会再帮亲
真系经过今次 小弟真系 不敢恭维 以后都唔会再帮亲