2020-04-06
晏昼三点几,嚟到韩阁,最后一张枱,唔洗等位🤩,入门每位人客都即刻探热+消毒+ check 有冇手带👍蜂蜜牛油阿之妈炸鸡果然冇失望,好乸正呀🤩蜂蜜牛油劲香,芝麻画龙点睛外皮薄薄嘅炸粉挂满蜂蜜牛油汁,依然香脆,肉嫩多汁,真系好坚,好出色😋👍最正系可以点半份,可以食多几样唔同嘅野,不过半份都有2只鸡全翼,三件上脾加一只下脾,但呢个炸鸡真系食唔停口白蚬大酱海鲜汤呢个汤我自己饮晒😍,好乸正,里面好足料,白蚬加青口差唔多有十只,个汤好鲜甜,少少辣好开胃,d豆腐同菜劲好味,劲饱但都饮到见底蟹三味有蟹肉+蟹酱 +蟹籽,呢个又系好乸好食🤩热辣辣仲有饭焦,不过建议落多少少菜,多啲咬口韩式猪手(半份)猪手口感几好,老公话好食,但我唔太钟意,觉得太甜,似叉烧,伴碟萝卜爽口冇渣,但偏咸同酸餐前小食麻麻哋,又系萝卜衰咗,偏咸同酸,搞搞个萝卜好wo。唔完美,可以接受,有改善空间🖐😷☝️鱼仔ok,不过我个人cheap,中意食芽菜多啲😆点解晏昼三点几四点都坐爆?因为真心好食,加上价钱好抵食🤩我哋好lucky早一步先唔洗等位,我哋一路食,门口几枱等位,又不停有人嚟买外卖,呢间一定会再嚟😋
蜂蜜牛油阿之妈炸鸡
果然冇失望,好乸正呀🤩蜂蜜牛油劲香,芝麻画龙点睛
蜂蜜牛油阿之妈炸鸡(半份)
白蚬大酱海鲜汤
白蚬大酱海鲜汤
蟹三味
蟹三味石锅饭
韩式猪手(半份)
韩式猪手
餐前小食麻麻哋,又系萝卜衰咗,偏咸同酸,搞搞个萝卜好wo。
唔完美,可以接受,有改善空间🖐😷☝️
鱼仔ok,不过我个人cheap,中意食芽菜多啲😆
点解晏昼三点几四点都坐爆?因为真心好食,加上价钱好抵食🤩