餐厅: Mamma Mia 意粉屋
资讯:

哈哈好任性咁叫咗佢嘅甜品同嘢饮试吓,又估唔到佢几好食同几好饮㖞!喺屋企做嘢做到好攰,就叫外卖甜品,突然好想食tiramisu就叫咗一间小店试吓,我系用外卖平台叫嘅,好惊喜佢嘅包装系好细心。会用一个装冻野嘅袋装住甜品,而且又会比一个几靓几厚实嘅纸袋装住食物同嘢饮。呢个真系要赞一赞!至于甜品方面份量适中唔会话太细个食完之后好满足佢嘅忌廉唔系话好滑但系都觉得唔错而且佢嘅咖啡睇得出用啲靓嘅咖啡食落有少少苦加埋忌廉一齐食啱啱好除此之外底仲有蛋糕体,呢个份量可以多番啲,偏少。至于杯宇治抹茶,店舖真系好有诚意睇得出系用好靓嘅抹茶粉饮落去系浓郁嘅抹茶味,因为同店家讲走糖嘅关系,饮落去就会有啲苦涩味,唔饮得苦嘅朋友记得加返糖。本身舖头系食意粉下次有机会再叫意粉食先!

至于甜品方面份量适中唔会话太细个食完之后好满足
佢嘅忌廉唔系话好滑但系都觉得唔错
除此之外底仲有蛋糕体,呢个份量可以多番啲,偏少。

本身舖头系食意粉下次有机会再叫意粉食先!
宇治抹茶