2018-08-23 87 浏览
好似世外桃源咁。喺观塘时运大厦一个隐蔽角落嘅Go inside Kitchen 系一间我唔讲你都唔会知道嘅餐厅,因为某种特别嘅原因,嚟到呢间餐厅度享用一个舒适嘅晚餐。一般人都会用色香味俱全去形容一个非常之出色嘅晚餐如果嚟到呢间餐厅又食到一个咁嘅晚餐我相信你都会用色香味俱全去形容呢个晚餐今晚首先为我地打头阵嘅系蒜蓉法包佢香脆有带着蒜蓉香味嘅面包令到我食欲大增之后我哋食咗一个BBQ汁烧西班牙黑毛猪猪肋骨佢又香又甜既BBQ汁香味充斥着我既味觉只系呢道简单嘅菜就已经可以担当晒色香味三样嘢啦第三样嘢我哋食既系黑松露带子阔条面由佢个名已经知道呢样名贵嘅粉面一定好好食当然事实同你谂嘅自然系一样啦第二样可以担当色香味俱全就系呢盘黑松露带子阔条面啦讲完食又讲下呢度嘅服务质素啦呢度嘅服务质素梗系一等一啦呢度嘅侍应好好人㗎
好似世外桃源咁。