2016-05-07
之前睇网上报导呢间Party房同一般PARTY房好唔同,成个装修好似PRG GAME咁工作压力大而生日主角又将弃2奔3,所以计划俾返少少童真佢,决定逃离现实世界,到系呢个异世界开个30岁Party!早一个星期去BOOK,有得拣净BOOK场定系连到会既套餐,唔想烦所以就叫套餐多口问句有冇得叫刺身同蚝,点知佢又介绍左间刺身外卖公司黎~决定一口气叫埋当日早左少少到,场主一早已经SET好哂等我地上黎一出䢂,以为自己去左打RPG GAME,我系勇者将要斗恶龙个门口真系不得了,结果系门口我地影左一阵先入去成个场好大,6个人包起成个场好似大左少少,不过打羽毛球就刚刚好(冇错系有得打羽毛球)有得唱K有好多BOARDGAME有得打牌有得玩波有个大投影机睇戏,多野玩到都唔知玩咩好个场装饰好特别好型!真心以为自己去左GAME世界之中,只系戴吓面具影相都玩左好多时间玩左一阵到会就黎哇多野食到~好担心食唔哂,结果真系食唔哂。。。意粉好食,个薯饼好香口,D肠睇上去好唔吸引不过辣辣地几好食只系沙津就麻麻地。。。鸡肉多过菜,我想要菜多D刺身方面真系冇得输,北寄贝掌心咁大只,三文鱼好肥好甘香系出面食一定唔会系呢个价!真
同一般PARTY房好唔同,成个装修好似PRG GAME咁
多口问句有冇得叫刺身同蚝,点知佢又介绍左间刺身外卖公司黎~
决定一口气叫埋 当日早左少少到,场主一早已经SET好哂等我地上黎
一出䢂,以为自己去左打RPG GAME,我系勇者将要斗恶龙
个门口真系不得了,结果系门口我地影左一阵先入去 成个场好大,6个人包起成个场好似大左少少,不过打羽毛球就刚刚好(冇错系有得打羽毛球)
哇多野食到~好担心食唔哂,结果真系食唔哂。。。
意粉好食,个薯饼好香口,D肠睇上去好唔吸引不过辣辣地几好食
只系沙津就麻麻地。。。鸡肉多过菜,我想要菜多D
系出面食一定唔会系呢个价!真系冇介绍错~
蚝好鲜甜,不过要自己开,只不过神奇系场内竟然有蚝刀同蚝酱提供!
场食有个雪柜,带左个蛋糕去食冇切饼费,十分好
成班玩到10点散水~下次再玩过