2019-07-30 499 浏览
同朋友去咗尖东一间饮Happy Hour, 饮完又肚饿 ,三个人齐齐行咗去食鸡 !但系咁夜又唔想食咁热气嘅炸鸡,就食咗好似健康啲嘅烤鸡 !要注意呢度系冇水提供嘅 ,而且小食同埋煮菜都比较重口味 ,好似焗住你要嗌嘢饮咁 !😅 前菜系可以任添嘅,个人就钟意𠮶个提子粟米 同腌萝卜!玄米烤鸡 $168 (Teriyaki sauce + Fordue Cheese + Rose sauce) 评分:3.4/5其实个烤鸡都ok嘅 ,系嫩滑嘅 !不过个完咪就系好似用个名做卖点咁 ,食唔出有咩特别 !比较扣分系个酱汁 ,佢嚟到之后我哋唔知乜嘢打乜嘢 ,问个店员佢竟然都唔知㖞 !唯一食得出嘅系个芝士口味 ,其余两个真系唔知咩味 ,玫瑰冇玫瑰味 ,食到个辣味后来个店员又话玫瑰味 ,好confused🤣。所以唯一点评到嘅系芝士味,比较稀,绝对唔系我哋想像中拉斯嘅芝士 ,有啲似白汁芝士咁 !

评分:3.4/5

玄米烤鸡