2008-03-11 14 浏览
见咁多人话呢度好食, 于是今晚来试下. 去到系晚上7:30, 都唔使等就有位. 试左以下寿司:三文鱼: 好有期望, 因为讲到又好大件又厚切, 食落都ok, 但唔算好好带子: 算大只, 味道一般醋黄鱼: 麻麻地油甘鱼: 全晚最好既一碟, 好新鲜, 又够鱼味, 惊喜之作!希灵鱼: 鱼子脆卜卜, 入口好得意软壳蟹手卷: 等左好耐至有, 软壳蟹d壳其实几硬, 都好脆, 但炸得太"火隆", 蟹味一般, 用左七味粉, 觉得味道有d怪, 好在紫菜香脆, 一般而已!有食评话鱼生好大, 其实只系旧饭好细, 而且旧饭好硬, 肯定系机压既! 至于号称系"全港最厚切寿司", 鱼生都算系厚既, 但只限三文鱼, 其他鱼生与一般寿司店冇咩分别!!鱼类寿司比较好, 也较吸引, 其他的选择不多. 坐位好迫. 以咁价钱(应该是加了价), o系其他寿司店也食到, 所以未必会再帮衬了......
带子: 算大只, 味道一般
醋黄鱼: 麻麻地
希灵鱼: 鱼子脆卜卜, 入口好得意