2016-03-20
假日chill 一chill Banana cake 好味,阵香蕉味唔假,红莓muffin 同迷你牛角包普通,有啲新鲜杂莓酸酸甜甜,清新啲。下次可以净系买啲包走,唔堂食。 份量都几多,最好同人 share, 一个人食太饱啦,尤其系个 muffun 好大个。 牛角包唔够香,又唔够脆,可以再做好啲。咖啡附上homemade 曲奇一块。 味道ok,配呢度环境饮,不错。 餐厅环境好舒服,好大,好似身处外国咁,有好多花同植物,感觉relax! 小朋友仲有地方玩,仲可以自己整新地食! 牛扒好味,话明叫 butcher,牛扒点可以差。切落去仲好 juicy, 有好多汁,刚刚好 5 成熟。 早餐牛扒都已经唔错,相信晚餐嘅牛应该仲正,下次要试。炒蛋要扣分,炒过龙,唔滑。早餐食物质素普通,不过呢啲环境正系唔错,朋友话呢度晚餐好食啲,下次再试过。
下次可以净系买啲包走,唔堂食。 份量都几多,最好同人 share, 一个人食太饱啦,尤其系个 muffun 好大个。 牛角包唔够香,又唔够脆,可以再做好啲。 咖啡附上homemade 曲奇一块。 味道ok,配呢度环境饮,不错。 餐厅环境好舒服,好大,好似身处外国咁,有好多花同植物,感觉relax! 小朋友仲有地方玩,仲可以自己整新地食!