2025-02-04
最近上网,成日都见到好多朋友介绍呢间泰国餐厅好正宗。本身一直都好想过嚟试吓,但系一直都冇机会。咁啱见到原来呢度仲有特色嘅强壮侍应,只要日子嚟到,就会有好大只嘅男侍应帮你服务啦。首先我哋叫咗个生虾刺身,估唔到咁大只,而且食落好新鲜。一上枱就见到佢嘅卖相好靓,而且真系好新鲜,唔使点汁已经好好食。大只侍应介绍,呢度嘅生菜包系有楼侍应帮我哋揸柠檬汁,咁就一于试吓啦。佢嘅生菜包好大份,一上枱就有好大只嘅侍应帮我哋拎上枱。而且佢仲会帮我哋揸柠檬汁,同埋佢哋仲会除衫去帮你服务,真系好特别啊。另外我哋仲叫咗个无骨烧鸡,虽然呢个冇猛男侍应服务,但系都真系好大只。而且食落嘅鸡肉好嫩滑,同埋鸡皮好脆,外脆内嫩真系好好食。另外我哋仲叫咗几杯Cocktail,一上枱佢仲会问你哋需唔需要喂饮酒嘅服务,我有个男仔朋友,接受咗俾佢哋喂嘅服务,真系好开心呀。我觉得呢间餐厅好适合一大班朋友嚟玩,可以俾佢地喂饮酒,或者一齐影吓相。最后甜品嘅芒果糯米饭都好靓,佢系用一个甜筒反转咁serve,而芒果同糯米都好新鲜,好适合影相,真系好适合大家嚟拍拖或者一大班朋友聚会。呢间餐厅除咗好有特色之外,而且所有职员嘅服务态度都好好,真系好
呢间餐厅除咗好有特色之外,而且所有职员嘅服务态度都好好,真系好适合大家嚟聚会啊。同埋佢嘅价钱都好平,唔多同泰国餐厅嘅价钱差唔多,非常推荐大家嚟试吓。呢间餐厅又抵食又平,下次都一定会再嚟啊。