2022-12-03
_____好味指数:🌟🌟🌟🌟🌟抵食指数:🤑🤑🤑🤑一直无得去台湾旅行,但嚟咗呢度令我觉得好似去咗台湾一转咁!因为无论装修定食材都有台湾特色,好有气氛!叫咗佢哋嘅极上和牛吃到饱套餐,都系$308,非常超值✅汤底佢哋有好多汤底都想试,今次就拣咗牛大人红烧牛骨锅,经过慢炖细熬后汤底清香浓厚,散发出浓郁嘅牛骨香味,而且同火锅配料好夹✅肉类套餐提供澳洲和牛,M5牛肩卷软嫩而且牛味浓郁,而除咗呢款仲有好多选择,包括上腹牛五花、安格斯特选牛板腱同西班牙猪五花片等,绝对食得又饱又满足!✅火锅配料呢度好多食材都系台湾直送,所以可以食到好多台湾地道嘅配料例如澎湖花枝浆、士林猪血糕同屏东水莲菜,喺其他火锅餐厅都食唔到㗎! 系独一无二嘅风味✅小吃提起台湾食物又点少得地道小吃,呢度有士林盐酥鸡、鱼香皮蛋豆腐同真猪小香肠,每样都充满台湾情怀,而且即点即食,全程都无唔会净系等嘢食熟
_____
好味指数:🌟🌟🌟🌟🌟