2023-03-27
寿司拼盘(特上)🈵一个好丰富既寿司拼盘呀,有大吞拿鱼腩、中吞拿鱼腩、海胆、带子、三文鱼腩、白身鱼 牡丹虾、油甘鱼腩、鳗鱼、三文鱼子,望到都劲开心!我最中意佢地既海胆,系日本直送既,好鲜甜,完全唔腥,好浓味,好正呀!葱吞拿鱼腩细卷🈴呢个虽然系细卷,但同样认真,每粒都充满吞拿鱼蓉,好浓密既吞拿鱼味,好她又唔会滞既卷物!萤光鱿鱼刺身🉐一个要睇时令先会食到既刺身,萤光鱿鱼大细岩岩好,好弹牙,烟烟韧韧咁,仲要有膏添,好鲜味,完全唔腥呀!五点刺身拼盘💯呢个刺身有三文鱼、北海道带子、甜虾、赤身、油甘鱼,每款都大大件,好鲜味,好新鲜,我最中意食油甘,虽然唔系鱼腩,但系都已经好肥美,肉质好滑,好腍身,全部都极级好食!大杂锦天妇罗🅰️呢个天妇罗有虾、冬菇、番薯、蟹柳依啲,我觉得最好系佢哋嘅炸粉好薄,只系啱啱好包住啲馅料,唔会太油腻,冬菇亦都炸得好好,保留到菇嘅鲜味,其他全部都系好味既,有料到既天妇罗!
五点刺身拼盘💯
大杂锦天妇罗🅰️