6天前
之前听朋友介绍过呢间韩国餐厅,终于今晚订枱试吓佢,一入餐厅就觉得好似身处系韩国咁,好有韩国街边档的氛围。坐低左无几耐,店员就拎左个泡菜同芽菜黎,佢个泡菜腌得好够味,酸辣度适中。街头鱼糕串串 $146先饮个汤好香的胡椒味☺️☺️鱼糕串有五大串,仲有其他鱼蛋,白萝卜,个白萝卜又淋又入味。😍😍薯仔煎饼 $82大大块,煎得香口得黎又带点烟韧,薯仔切到一丝丝,有点咬口得黎又够淋。半份原味炸鸡 $152好中意呢度啲嘢食可以叫半份,啱晒两个人黎食,炸鸡都有五旧咁多,炸得个皮好香胆,而鸡肉都keep 到juicy,食完唔会觉得好油腻,仲送埋碟腌白萝卜。食炸鸡点可能唔饮酒,叫左枝原味米酒 $122入口甜甜的,女仕大爱呢个类型,系呢个氛围下,点都要饮下酒先完满。菠萝梳打 $38好清甜的菠萝味,估唔到呢个又几好饮。总括嚟讲呢间性价比好高,店员态度都好好,每次都面带笑容。👍👍
街头鱼糕串串 $146
薯仔煎饼 $82
半份原味炸鸡 $152
食炸鸡点可能唔饮酒,叫左枝原味米酒 $122
菠萝梳打 $38
好清甜的菠萝味,估唔到呢个又几好饮。