2022-07-16
朋友系忠实嘅米线关注组成员😅佢今日带左我黎呢间个名好有趣既米线店食晏,配料有成40几款选择,眼都花埋😂呢度采用QR自助落单,仲有好多个人化选择,例如系店员帮手煮埋定自己煮,多饭/多米线,少饭/少米线,多葱走葱等等👍👍❤️芫茜,萝卜,鲷鱼片,皇帝菜,猪润,十八怪照通炸酱,五香辣猪软骨,香辣蕃茄牛肋条,日本兰王鸡蛋,极品蟹皇汤配饭 💰9️⃣5️⃣呢个系我点既,因为寻日食完米线所以今日想食饭多啲😀九个𩠌超级丰富!!🤭个蟹皇汤好鲜味!个人认为做汤饭既汤底一流😍最推介以下几样😋鲷鱼片:口感劲弹牙兼嫩滑~猪软骨:好香,够淋够入味👍牛肋条:酸酸辣辣几开胃,肉质唔韧萝卜:够淋,清甜无渣~❤️墨鱼头,响铃,生菜,五香辣猪软骨,花胶,牛柏叶,卤水鸡肾,鱼浮泡,日本兰王鸡蛋,柴火麻辣汤配米线 💰9️⃣4️⃣朋友觉得佢个柴火麻辣汤几辣,我试左一啖觉得个味超特别!😱 有啲似香料临炒㶶之前嘅味道,市面比较少有😵米线爽口弹牙👍朋友就比较推介以下既款式:花胶:算厚身,有口感,只系需要加两蚊,超抵食🙌🏻猪软骨:软骨位有咬口,肉既部分炆得够淋😋兰王鸡蛋:一路都听闻兰王鸡蛋与众不同,果然蛋香味非常浓郁!贵得黎有原因🫢鸡肾:入味👍 口感介乎淋与
呢个系我点既,因为寻日食完米线所以今日想食饭多啲😀
九个𩠌超级丰富!!🤭
个蟹皇汤好鲜味!个人认为做汤饭既汤底一流😍
最推介以下几样😋
鲷鱼片:口感劲弹牙兼嫩滑~
猪软骨:好香,够淋够入味👍
牛肋条:酸酸辣辣几开胃,肉质唔韧
萝卜:够淋,清甜无渣~
米线爽口弹牙👍
朋友就比较推介以下既款式:
花胶:算厚身,有口感,只系需要加两蚊,超抵食🙌🏻
猪软骨:软骨位有咬口,肉既部分炆得够淋😋
鸡肾:入味👍 口感介乎淋与爽口之间~
❤️芒果冻顶乌龙茶 💰2️⃣5️⃣
超大杯!😱
完全系king size既啤酒杯黎😨
乌龙茶底几香,唔会太甜,超抵饮!😂😂
用石锅上对保温有非常好嘅作用💯
香港始终唔多呢种咁正宗嘅米线,所以今次决定试左呢个先🤭
佢其实仲有其他烤鱼,串烧同笼仔荷叶饭好吸引😍 我谂起码要黎多三四次先试得晒🤣