2018-10-23 1683 浏览
今日好姊妹生日,当然要一整天好好同佢过(一年只有这一天)佢好喜欢食虾饺烧卖,所以同佢黎这间好出名材料丰富的点心店。虽然这间座位唔舒服又要搭枱,又迫又多人,但就因为食物好,所以环境怎样都咁多客人,可见真的用心经营用心制作我们之后因为会再食其他野,所以叫了4样点心,全部都是见佢出就立即叫立即取,好新鲜喔!烧卖一笼4粒,黎到已经迫切夹入碗了!好热辣辣又香喷喷,好大粒又弹牙!虾好爽口、猪肉又香又有口感、皮薄,配上少少辣酱,更野味!金菇饺好圆润又饱满又大粒,皮好滑好软、内面虾爽又有金菇的爽及香,口感一流,姊妹超爱绵花鸡鱼肚好爽又入味,质素高;鸡香又滑又入味;猪肉好爽好有口感!炸鲜奶一碟3大件,好好好味!刚刚炸起,要小心辣到,外脆内软,牛奶好滑滑哦,又香浓牛奶味,软软的口感好好味呀下次要多点人一齐来试试更多美食哦
今日好姊妹生日,当然要一整天好好同佢过(一年只有这一天)
佢好喜欢食虾饺烧卖,所以同佢黎这间好出名材料丰富的点心店。

绵花鸡

鱼肚好爽又入味,质素高;鸡香又滑又入味;猪肉好爽好有口感!

下次要多点人一齐来试试更多美食哦
2018-10-23
$50 (早餐)