2017-11-30
今日上网见到有人介绍呢间韩国餐厅,岩岩去完韩国既我,对酱油蟹既思念简直系无法形容,而家仲要比我见到酱油虾同酱油鲍鱼,真系要去一趟会一会佢!😁😁间餐厅好细,坐位不多,不过服务员态度不错。我地一行3人,冇预约,去到大约6点钟,侍应话7点半前交枱就可以了。我地点了一set酱油鲍鱼加酱油虾!$328 侍应等我地相机食金完之后就帮我地剪开啲鲍鱼同埋拆虾,将啲鲍鱼同虾剪到细细粒方便我地食!个侍应仲系韩国人黎架!😍😍好好味呀!鲜味十足,酱油又唔会大咸!虾同鲍鱼都好爽口好新鲜!另外佢跟餐会有一个紫菜蛋饭!如要另加就 $28 一碗!好正呀!啲酱油加紫菜再加饭一齐食!好好味呀!我系咪去左韩国!?另外再叫左一碟无骨炸鸡!$158 佢炸鸡既炸粉唔算多,所以都几好味,不过就冇咩特色啦!可能冇酱汁点既关系,觉得有啲dry!!野饮方面我地就例牌点左啲罐装韩国果汁!有提子汁,桃汁同梨汁拣!$15 罐很满意既一顿饭!
酱油鲍鱼+酱油虾
很满意既一顿饭!