2021-07-31 112 浏览
老公一路都好想我陪佢去《友情岁月古惑仔漫画主题冰室》食嘢、影相、打咭!终于揾到个下午茶时间出嚟回味一下古惑仔嘅岁月!😆😆一响楼下就好兴奋要影相😝😝😝一路行上去都有好多打咭点,跟本就系落重装修嘅一间餐厅!揭开Menu,只系睇餐单名都足以揾到好多熟悉嘅角色名字!好过瘾😆😆我同老公拣咗3个下午茶餐:➰幕后黑手 - 午餐肉炒蛋汉堡,冇想过炒蛋炒得好嫩滑,而且口感好丰富,加埋脆脆嘅餐肉,真系十分喜欢💕➰鱼香茄子🍆炆米 - 呢个系我嘅偏好,而佢炒嘅茄子皮仲系紫色,除咗味道好,真正色香味俱全。➰陈浩南乳鸡翼餐 - 鸡翼外脆,肉嫩好juicy! 饮品:啲嘢饮就咁睇名都够过瘾,唔睇内容真系唔知系饮咗啲咩落肚😆➰九妹-蜜桃香槟美道香甜,唔会饮醉!😄➰东英耀扬-鲜姜苹果特饮带着鲜香嘅姜味配苹果,呢个特饮向夏天食就最爽!Overall 所有食品都好有水准,唔系净系得精美装修!再讲装修真系钩起大家对古惑仔好多回忆!向餐厅嘅另一边,原来有2间vip房可以预订,入面啲装修同样入型入格😍包你入到去,以为自己向片场😆全个餐厅都好多打咭位,真系影唔停!如果餐厅开放时间正常番,佢哋系会开埋夜晚,有得坐底食个宵夜,饮番杯嘢,

终于揾到个下午茶时间出嚟回味一下古惑仔嘅岁月!😆😆
一响楼下就好兴奋要影相😝😝😝
一路行上去都有好多打咭点,跟本就系落重装修嘅一间餐厅!

我同老公拣咗3个下午茶餐:
➰陈浩南乳鸡翼餐 - 鸡翼外脆,肉嫩好juicy!
饮品:
啲嘢饮就咁睇名都够过瘾,唔睇内容真系唔知系饮咗啲咩落肚😆
➰九妹-蜜桃香槟
美道香甜,唔会饮醉!😄
➰东英耀扬-鲜姜苹果特饮
带着鲜香嘅姜味配苹果,呢个特饮向夏天食就最爽!

全个餐厅都好多打咭位,真系影唔停!如果餐厅开放时间正常番,佢哋系会开埋夜晚,有得坐底食个宵夜,饮番杯嘢,同朋友倾吓心事!