2021-01-30
听闻政府又想延长无得出街食晚饭🥲前几日途经旺角,晏就4:00几�,间间都好多人,呢间唔洗等位所以入左黎食#阿四车仔面 @a4noodle 唔食由至可,一食就觉得点解间车仔面会无人黎😂我地当呢个系晚饭所以叫左超多野食但其实卖单都比我地想象中平🤣我地总共叫左两碗车仔面加个炸蚝我个碗叫左萝卜,辣鱿鱼,牛柏叶,腩肉,加沙嗲汁,车仔面就当然要油面啦😎萝卜非常清甜,无渣,食一间车仔面既萝卜绝对可以睇到佢既质素牛柏叶系一定会encore😭港女平时收收埋埋其实好钟意食内脏,尤其系牛柏叶,呢间可以话系我食既牛柏叶,无论咩菜式会系top3既牛柏叶,超级爽脆唔un!其余两样都无特别,但系都唔会失准,依然觉得好好食😋朋友叫左猪肠,鱼腐,加豆卜朋友去亲食车仔面都叫呢三个铁胆☺️豆卜,佢第一下见到已经话舖头好佛心,会比完整一个豆卜猪肠系好特别,唔系一般既猪肠,系猪肠包猪肠🤣非常特别!鱼腐系硬硬地个只,食落都好好食,重点系份量好多!!佢地都有樽仔奶茶!连我呢个唔饮奶茶既人都饮左几啖 奶味香茶味浓! 两个人加埋都只系$130😂食过返寻味指数:8.5/10下一次会再叫牛柏叶🥰阿四车仔面地址:旺角豉油街108号地舖
#阿四车仔面 @a4noodle
唔食由至可,一食就觉得点解间车仔面会无人黎😂
我地当呢个系晚饭所以叫左超多野食
但其实卖单都比我地想象中平🤣
我地总共叫左两碗车仔面加个炸蚝
萝卜非常清甜,无渣,食一间车仔面既萝卜绝对可以睇到佢既质素
其余两样都无特别,但系都唔会失准,依然觉得好好食😋
朋友叫左猪肠,鱼腐,加豆卜
朋友去亲食车仔面都叫呢三个铁胆☺️
豆卜,佢第一下见到已经话舖头好佛心,会比完整一个豆卜
猪肠系好特别,唔系一般既猪肠,系猪肠包猪肠🤣非常特别!
鱼腐系硬硬地个只,食落都好好食,重点系份量好多!!
佢地都有樽仔奶茶!连我呢个唔饮奶茶既人都饮左几啖
奶味香茶味浓!