2016-02-16
香港好多韩菜可以拣 , 以前有好多铁板烧, 而家多左好多以芝士为主题既 但好食既唔多, 呢个gangnam oppa系我食完今日后先知附近有甘正既韩菜, 以running man做主题 望落全部职员都系韩国人 , 所以煮出黎都好唔错道就好似running man 主题甘 你点野食就拎高块黄色牌 staff就会过黎点菜, 都几得意 因为全部韩国人 要用英文沟通, 我地大家英文都一般 但其实用手指住个menu我好容易点到𩠌, menu都系好韩国, 用彩色print出黎, 有埋食物图片。我同朋友点左之前去韩国都试过既半半铁板芝士锅,芝士喺中间分开住猪肉芽菜同辣酱鸡, 芝士溶后就点埋d肉一齐食 天气冻食真系好正, 鸡肉同猪肉都好滑 配料薯仔 萝白 都好入味, 猪比较滑 同酱汁偏浓而且有芽菜增加口感, 鸡肉酱汁冇猪甘浓, 但反而够辣 正原只鲜鱿甜酸酱炸鸡 落足料 大大件十几件鸡 炸得好香脆 鸡肉又滑 而喺十分脆既炸鸡皮出面点左好香既甜酸酱 令到热气既炸鸡食落开胃 又有几多炸得好脆既粗幼薯条,粗薯条连埋皮炸 正。 上面大只原只鲜鱿, 佢会俾scissors 你煎开黎食 十分爽口弹牙 正值得惊喜既系
我同朋友点左之前去韩国都试过既半半铁板芝士锅,芝士喺中间分开住猪肉芽菜同辣酱鸡, 芝士溶后就点埋d肉一齐食 天气冻食真系好正, 鸡肉同猪肉都好滑 配料薯仔 萝白 都好入味, 猪比较滑 同酱汁偏浓而且有芽菜增加口感, 鸡肉酱汁冇猪甘浓, 但反而够辣 正 原只鲜鱿甜酸酱 炸鸡 落足料 大大件十几件鸡 炸得好香脆 鸡肉又滑 而喺十分脆既炸鸡皮出面点左好香既甜酸酱 令到热气既炸鸡食落开胃 又有几多炸得好脆既粗幼薯条,粗薯条连埋皮炸 正。 上面大只原只鲜鱿, 佢会俾scissors 你煎开黎食 十分爽口弹牙 正
值得惊喜既系 啤酒有draft既啤酒 韩国max牌 口感清新 配以炸野十分match. 希望下次试下佢其它野 例如排骨 韩国锅等 !