2020-05-14
呢间我想食好耐㗎啦 但系我比较少去旺角🙊所以一路都冇机会试 今次终于有机会啦😍😍佢比我想像中更加好食 完全满足到我对佢既幻想🤤🤤·鱼之恋浓鱼汤鱼乌冬$72我本身系想嗌九宫格个个鱼乌冬㗎 但系佢有两格都有虾我唔食得 所以我就嗌左呢个😎佢个鱼汤真系好浓 而且一啲都唔腥 超好饮 我最后一路倾计一路唔小心饮晒所有汤🤣🤣之后佢个鱼乌冬都几弹牙 而且口感好好 味道都好好 送嘅话我觉得啲鱼蛋 鱼片头都唔错既 系𠮶两个炸嘅鱼肉春卷同埋墨鱼春卷我觉得稍为油腻左少少 但系都唔错嘅🥳·Fish Nacho on the Boat $68呢个系我哋见到好得意 所以就嗌咗 佢个鱼皮都炸得几脆 而且唔会好油 佢上面个guacamole都几好食 如果将啲蕃茄粒捞埋入去 口感应该仲好🤩🤩而且佢中间仲有啲肉酱同埋芝士 口感都几丰富 不过因为佢系鱼皮嘅关系会比较难攞起 不过完全唔影响佢个味😌·📍旺角弥敦道726号1楼
鱼之恋浓鱼汤鱼乌冬$72
Fish Nacho on the Boat $68