2023-04-06 361 浏览
喺附近做完按摩食埋个晚餐先返屋企。行咗嚟呢边。喺隔离间敏华拣唔到啱食嘅,唯有又食一次茶木。上个礼拜先喺第二度食完。呢度就唔同啲得少少枱櫈俾人坐同埋要落咗单先坐系位。另外见到佢有晚餐套餐,其他茶木分店应该冇。咁我就落咗一个一人餐叫盐酥鸡小食跟住主菜叫咗香菇肉操拌面,饮品我望黎望去我都系净系想饮芒果沙冰。咁我比完钱坐低之后得返一张枱。唯有坐低。坐低之后发现该环境有一浸味好似一种药味,有病嘅人𠮶种味。全程用膳都要忍住呢种臭味。嘢食嚟到喇。食落发现个质素真系差好多。首先份盐酥鸡小食冇乜肉食嘅,佢摆好多说碎喺入边。跟住个芒果沙冰都好差。同我第度饮嘅唔同啰,佢唔creamy同埋冇乜芒果味,啲碎冰粒比较大粒,只能够话佢真系芒果 沙 冰。黄色芒果味碎冰。最严重都系我用膳𠮶阵闻到𠮶浸病味,搞到我食咩都系𠮶只味。🤮老老实实去其他分店食无咁嬲。

最严重都系我用膳𠮶阵闻到𠮶浸病味,搞到我食咩都系𠮶只味。🤮

老老实实去其他分店食无咁嬲。