2014-12-17 782 浏览
圣诞快到,三五知己聚一聚,当然要揾个可以舒舒服服倾计的地方。华岸吧系唔错既选择,星期五晚上,人都唔算太多,一去到经理介绍我饮一杯柠檬姜梳打,非常足料,劲够姜!好特别。齐人后,我地点左芝士烟肉薯皮,炸洋葱,海鲜pizza,招牌安格斯牛肉汉堡,羊架,凯撒沙律同埋oreo cheesecake。芝士烟肉薯皮:芝士味香浓,不过只薯皮偏细,如果大番少少,口感应该会可以好d炸洋葱:食落一d都唔油,仲食到洋葱既甜味,就笠放耐左,个洋葱都唔会话好油同软晒~~海鲜pizza︰可能系因为最迟黎,我地放耐左先食,所以个底硬左小小有D 干,不过都好足料招牌安格斯牛肉汉堡︰我地叫左个150g既汉堡,入面除左有牛肉汉堡,仲有蘑菇、煎蛋等,料好多,好丰富呀!羊架︰是厨师推介菜式,配左我最爱既粗薯条,绝配呀!!个羊睇落有D生,但食落劲嫩口,有入口即溶既感觉,真系一定要试,食过番寻味。凯撒沙律︰我地加左烤鸡胸,沙律好fresh, 鸡肉都好嫩唔会话烤到干晒Oreo cheesecake︰之前见D comment写佢份量好大,今次第一次食,原来系真ga, 虽然我好中意食cheesecake, 不过我相信我自己一个人都唔会食
Oreo cheesecake︰之前见D comment写佢份量好大,今次第一次食,原来系真ga, 虽然我好中意食cheesecake, 不过我相信我自己一个人都唔会食得晒成!
总括黎讲,服务、食物同场地都好好。会再黎的话

庆祝纪念
圣诞节